Antena Căutare

Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei

S-au îndrăgostit, în anul 2009, când jucau împreună  în „The Last Song”. Trei ani mai târziu aveau să se logodească, însă legămîntul lor de iubire nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă.  Dragoste nărăvașă, în 2015 cântăreața Miley Cyrus se împăca cu  iubitul ei, Liam Hemsworth.

S-au îndrăgostit, în anul 2009, când jucau împreună în „The Last Song”. Trei ani mai târziu aveau să se logodească, însă legămîntul lor de iubire nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă. Dragoste nărăvașă, în 2015 cântăreața Miley Cyrus se împăca cu iubitul ei, Liam Hemsworth.

S-au logodit, din nou, în 2016, iar acum simpatica artistă i-a pregătit lui Liam cea mai drăguță urare de „La mulți ani!”.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un colaj cu fotografii cu iubitul ei, însoțit de o descriere romantică „La mulți ani celui mai bun prieten al meu din întreaga lume! Te iubesc!”.

Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei

Liam Hemsworth a împlinit 28 de ani și și-a celebrat aniversarea printr-o vacanță în Australia, alături de familie și de iubita sa, Miley Cyrus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Magda Catone, mărturisiri dureroase despre chinul prin care a trecut: „A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani... Ole! Justin Timberlake ne aduce pe 2 februarie ceva bun de tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x