Antena Căutare

Diplomat francez, lovit de o mașină în București. Bărbatul se afla pe trotinetă în momentul impactului

Un diplomat francez a fost implicat într-un accident rutier, joi seară, în București. 

Diplomat francez, lovit de o mașină în București. Bărbatul se afla pe trotinetă în momentul impactului
Diplomat francez, lovit de o mașină în București. Bărbatul se afla pe trotinetă în momentul impactului

Bărbatul, care era diplomat al Ambasadei Franței la București, se deplasa pe o trotineră, în București, la intersecția str. Lt. Aviator Radu Beller cu Calea Dorobanți, când a fost lovit de un autoturism.

Funcționarul Ambasadei Franţei a fost rănit. Deocamdată nu există informaţii despre starea acestuia sau responsabilitatea producerii accidentului. Funcţionarul beneficiază de imunitate diplomatică.

"În jurul orei 18.55, în urma apelului 112 polițiști ai Brigăzii Rutiere s-au deplasat în zona intersecției Piața Dorobanților - str.Radu Beller, unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o trotinetă electrică. Din primele date, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică condusă de un bărbat, în urmă impactului rezultând rănirea conducătorului trotinetei electrice, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. S-a efectuat cercetarea la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. În zona evenimentului rutier nu au fost probleme de trafic", a precizat Poliţia Capitalei, potrivit știripesurse.ro.

Veste bună pentru toți românii! Un medicament demult dispărut, revine din nou în farmacii... Tot mai puține firme private. Numărul celor închise anul trecut a sărit de 100 de mii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x