Antena Căutare

Angajarile in sectorul public, inghetate si pe viitor: O persoana la 7 posturi vacantate

Angajamentul de a continua politica de inghetare a angajarilor in sistemul public continua din partea Guvernului si pentru urmatorii ani, conform unei prevederi convenita in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015, la capitolul "Obiectivele pe termen mediu ", anunta Mediafax.

Astfel angajarile in sectorul public sunt inghetate pe viitor, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, dar cu reguli flexibile.

"Desi nu se mai intrevad masuri de austeritate de genul celor aplicate in 2010, pe partea de cheltuieli se va mentine o abordare prudenta tocmai pentru a consolida trendul sustenabil al finantelor publice. Reducerea numarului de angajati in sectorul public va continua prin politica de inlocuire a unui singur anagajat din 7 care parasesc sistemul; aceasta politica va fi insa aplicata cu mai multa flexibilitate, pentru a se elimina blocajele determinate de lipsa de personal", se arata in documentul aprobat, miercuri, de Guvern, conform Mediafax.

Foto: Intact Images

Guvernul anunta Comisia Europeana ca va reintregi salariile bugetarilor in 2012... Casa Nationala de Pensii are pierderi de 130 de milioane de euro si datorii de 6 miliarde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x