Antena Căutare

Care sunt planurile de business ale celor mai mari agentii de turism

In prima jumatate de an, incasarile tour-operatorilor au crescut chiar si cu 30% comparativ cu perioada similara din 2010. Acestia si-au stabilit ca obiectiv majorarea cu peste 10% a veniturilor in 2011.

MARSHAL:


„Cifra de afaceri s-a majorat in acest an cu aproximativ 10% comparativ cu perioada similara a anului trecut", declara Ion Antonescu, fondatorul Marshal Turism, care recunoaste ca tour-operatorul a beneficiat de pe urma disparitiei de pe piata a unor agentii. ,,Sunt foarte multe firme mici care au dat faliment, astfel incat oamenii se indreapta catre agentiile care le ofera siguranta", declara Ion Antonescu. Marshal Turism si-a propus majorarea cifrei de afaceri cu 10% in acest an fata de 2010, cand a inregistrat 16 milioane de euro.

Prioritatea investitiilor noastre in acest an, spune Ion Antonescu, o reprezinta finalizarea lucrarilor la hotelul Marshal Garden, dupa o investitie de 5 milioane de euro. ,,Apelam si la banci pentru finantarea lucrarilor la Marshal Garden, care va fi clasificat la 4 stele, va avea 64 de camere, fiind situat in zona Dorobanti", spune Ion Antonescu.

HAPPY TOUR GROUP: Ne axam pe Paravion.ro si pe reteaua de agentii asociate

,,Anul 2011 a debutat cu incredere. Conditiile au fost si sunt favorabile unei evolutii pozitive", spune Javier Garcia del Valle, vicepresedinte executiv/CEO al Happy Tour Group, care aminteste de faptul ca inca de anul trecut bugetele corporatiilor au inceput sa se dezghete, dupa ce acestea au realizat ca reducerea bugetelor inseamna si reducerea calitatii serviciilor achizitionate.

Cele mai dinamice companii ale grupului au fost Happy Tour si Paravion, spune Javier Garcia del Valle, care apreciaza ca Happy Tour ramane liderul de piata. Javier Garcia del Valle apreciaza: ,,Cu siguranta ca atat cifra de afaceri cat si profitul grupului vor creste, iar Happy Tour Group isi va mentine pozitia de lider in topul firmelor de turism din Romania. Nu va putem dezvalui cifra exacta, insa cresterea estimata pentru acest an o reprezinta un procent din doua cifre", spune oficialul Happy Tour Group.

Grupul se va focaliza in acest an pe investitii menite sa duca la dezvoltarea Paravion.ro si a retelei de agentii asociate Happy Tour. Compania, care a facut deja o serie de achizitii in ultimul an, este deschisa oportunitatilor.

Tot articolul, in Financiarul

Doar 5 tari din UE nu aplica TVA redusa la alimente... Valentin Lazea: Fondurile europene nefolosite de Romania, redirectionate pentru salvarea Greciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x