Antena Căutare

Gazele se scumpesc cu 10% de anul viitor!

Cine se plange deja de plata facturilor la gaze trebuie sa stie ca anul viitor vine cu scumpiri si mai mari. Preturile vor creste cu 10 la suta pentru consumatorii casnici si cu 13 procente pentru cei industriali. Majorarile se regasesc intr-un document al Autoritatii de Reglementare in Domeniul Energiei.

Consumatorii casnici vor avea parte anul viitor de doua scumpiri. Prima, la 1 iulie, de 8 la suta, si a doua, la 1 octombrie, de 2 procente. Astfel, factura medie a unui apartament de 2 - 3 camere, cu centrala proprie, va creste in iarna lui 2013 cu 41 de lei. Iar pentru o vila cu 5 camere se va plati cu 112 lei mai mult decat in aceasta iarna.

In plus, majorarea tarifelor la gaze pentru companii cu 13 la suta va determina si scumpirea produselor si serviciilor. Majorarile sunt cauzate de liberalizarea pietei energiei care a inceput deja pentru consumatorii industriali si care se va aplica, de anul viitor, si pentru gospodarii.

Pastreaza-ti bugetul "sanatos" cu asistentul financiar virtual!... Saptamana Reducerilor, pe internet! Retailerii au pregatit discounturi de 90% la electrice si electrocasnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x