Antena Căutare

Ministrul de finanțe a făcut anunțul! Data de la care va crește salariul minim

Salariul minim va crește cel târziu până la începutul anului viitor, pe 1 ianuarie, dar este posibil ca majorările să fie operate chiar mai devreme, data certă urmând a fi hotărâtă de Guvern, după cum a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.

Salariul minim va crește cel târziu până la începutul anului viitor, pe 1 ianuarie, dar este posibil ca majorările să fie operate chiar mai devreme, data certă urmând a fi hotărâtă de Guvern, după cum a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.

„Analizăm care este data optimă și vom lua o decizie. Este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna viitoare”, a precizat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

Eugen Teodorovici, care a făcute publică această informație duminică seara, ar vrea și o ajustare a nivelelor salariilor de stat cu cele din mediul privat. „Legea salarizării vine și cu o reașezare a zonei publice”, a spus ministrul.

Ministrul de finanțe a găsit și o explicație pentru salariile mari din zona publică: au fost date pentru a atrage specialiști.

Proiect de lege! Statul va da bani pentru familii! Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi 2.000 de lei lunar... 5 idei de afaceri pe care le poti pune pe picioare cu 1000 de dolari sau mai putin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x