Antena Căutare

(P) 5 motive să te dezvolți și în mediul online cu ajutorul platformei easyCart

În epoca vitezei, o afacere care nu deține magazin online este inexistentă pentru mare parte din publicul său țintă. Chiar dacă ai succes cu locația fizică pe care o deții în prezent, câștigurile pe care le obții sunt mici în comparație cu potențialul real pe care l-ai atinge dacă alegi să te extinzi și în mediul virtual.

easycart afiș cu un cărucior de cumpărături și baloane
În epoca vitezei, o afacere care nu deține magazin online este inexistentă pentru mare parte din publicul său țintă

Avantajele de care te bucuri odată cu acest pas sunt numeroase atât tip cât alegi forma de dezvoltare potrivită nevoilor companiei tale.

Iată de ce ar trebui să apelezi acum la serviciile creare magazin online de la easyCart:

Sporești notorietatea afacerii tale

Mediul online poate fi considerat cel mai mare canal de comunicare existent la ora actuală, ceea ce îl face și un instrument optim de promovare. Simpla existență a unui site îți poate asigura o vizibilitate crescută și te ajută să atingi o arie mai mare a publicului tău țintă. În loc să te limitezi la persoanele care pot frecventa locația fizică, vei putea atrage acum potențiali clienți din întreaga țară și nu numai, ceea ce va duce implicit și la o creștere considerabilă a vânzărilor.

Obții un magazin optimizat pentru vânzări

Deși pare totul ca un scenariu ideal, provocarea apare în transformarea site-ului în magazin. Dacă pentru obținerea domeniului și realizarea unei interfețe moderne te poți baza pe propriile abilități, este necesar să implementezi instrumente și sisteme prin care să generezi cât mai multe accesări și conversii. O modalitate foarte simplă prin care poți face asta este să apelezi la o platformă specializată de configurare magazine online, cum este easyCart, care face toată munca în locul tău și care te ajută să observi primele rezultate într-un timp foarte scurt.

Poți personaliza aspectul și modul de funcționare după bunul plac

Chiar dacă o echipă de specialiști se va ocupa de crearea magazinului de la zero, ai posibilitatea să comunici preferințele și să stabilești cu exactitate felul în care vrei să arate și să performeze site-ul. Ai la dispoziție multiple șabloane dintre care poți să alegi, în funcție de aria de activitate, de produsele furnizate etc., dar poți opta și pentru configurarea în totalitate a site-ului după bunul plac.

Beneficiezi de o procedură foarte rapidă de implementare

Colaborarea cu easyCart este definită de rapiditate și adaptabilitate. Tot ce trebuie să faci dacă vrei să obții un magazin prin intermediul platformei este să îi accesezi site-ul și să configurezi abonamentul. Vei fi contactat în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile și a stabili o direcție de acțiune. Din acest moment începe munca echipei easyCart de a-ți crea magazinul perfect. De la proceduri tehnice, până la implementarea instrumentelor de marketing și contactarea unor colaboratori, totul se realizează în cel mult două săptămâni, timp după care poți începe să culegi roadele acestei colaborări.

Poți alege abonamentul care se pliază nevoilor afacerii tale

Din punct de vedere financiar, easyCart îți propune numeroase alternative dintre care să alegi în funcție de nevoile afacerii tale. 24 de euro lunar este prețul de bază pentru un abonament standard care îți oferă posibilitatea să testezi eficiența și compatibilitatea unui magazin online în raport cu activitatea ta. Obții toate instrumentele de care ai nevoie ca să vinzi, iar suplimentar poți opta pentru upgrade-uri care să crească performanța site-ului și vizibilitatea afacerii. Avansat, profesional și premium sunt nivelurile pe care le poți accesa în funcție de nevoile tale, de obiectivele pe care vrei să le atingi și gradul de personalizare dorit.

Colaborează cu easyCart și obține tot suportul de care ai nevoie pentru a profita din plin de avantajele pe care mediul online le propune!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x