Antena Căutare

(P) De ce să optezi pentru un credit IFN pentru persoane juridice și nu prin bancă?

În general, atunci când urmăresc să obțină rapid și ușor o sumă importantă de bani, pentru finanțarea activității curente sau alte cheltuieli, companiile mici și mijlocii au la dispoziție două opțiuni: un credit IFN pentru persoane juridice sau unul prin bancă.

(P) De ce să optezi pentru un credit IFN pentru persoane juridice și nu prin bancă? Galerie
(P) De ce să optezi pentru un credit IFN pentru persoane juridice și nu prin bancă?

Parcurgând articolul în continuare, vei afla care sunt avantajele primului dintre acestea, dar și ce tipuri de credit oferă un furnizor cu o experiență îndelungată în domeniu și cu adevărat profesionist pe această piață, una dintre cele mai concurențiale. Vom lua ca exemplu oferta Credit.ro, companie înființată în 2009 și înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României.

Astfel, un credit IFN persoane juridice are următoarele beneficii: în primul rând, este adaptat nevoilor și cerințelor fiecărui potențial client în parte, spre deosebire de oferta băncilor, care este de obicei standardizată. Practic, instituția financiară nebancară înțelege unicitatea fiecărei companii în parte și pune la dispoziția partenerilor un plan personalizat, în urma unei discuții față în față, pentru clarificarea situației de fapt și de drept. În al doilea rând, procesul de aprobare este unul mult mai rapid și mai puțin birocratic decât în cazul creditelor acordate de bănci. Spre exemplu, IFN-ul menționat anterior preaprobă cererile în 10 minute și trimite banii în cont în maximum 24 de ore.

Totodată, un credit IFN pentru persoane juridice poate fi accesat în baza unui număr mult mai mic de acte decât dacă ar fi solicitat printr-o bancă, unde doritorii trebuie să depună un numar mare de documente, solicitate de către bancă, pentru completarea dosarului de credit. Astfel, o societate nebancară va solicita doar actele de identificare ale firmei solicitante (act constitutiv, CUI) și unele documente privind garanțiile agreate (actul de proprietate, cadastrul, întabularea etc.). Nu în ultimul rând, chiar dacă foarte probabil nu va fi și cazul tău, trebuie să știi că un IFN acordă credite inclusiv celor care nu au un istoric imaculat în Biroul de Credit, spre deosebire de bănci.

Dobândă fixă, grație la plata ratelor și 100% siguranță

Credit.ro acordă 4 tipuri de credit IFN pentru persoane juridice: linii de credit, credite cu garanție imobiliară, credite punte și pentru agricultură (pentru cei cu firme care activează în domeniu). Avantajele includ dobândă fixă (neschimbată pe toată perioada contractuală și neafectată de fluctuațiile indicelui ROBOR), aprobare rapidă (preaprobare în doar 10 minute și acordare în maximum 24 de ore), perioadă de grație de 7 zile la plata dobânzii, precum și 100% siguranță (acces nelimitat în cont, în orice moment, pentru a verifica suma totală rămasă de achitat).

În cazul în care este pentru prima oară când contractezi un credit IFN pentru persoane juridice, nu te impacienta! Vei avea parte de toate informațiile de care ai nevoie, direct pe site-ul creditorului: pașii de urmat (de la aplicarea online sau telefonică la aprobare, evaluarea proprietății girate drept garanție și semnarea contractului), un calculator de credit (în funcție de tip, suma împrumutată și perioadă, vei afla atât cuantumul ratei lunare, cât și valoarea totală de rambursat, inclusiv în funcție de DAE), precum și răspunsul la unele dintre cele mai frecvente întrebări legate de acest serviciu (care sunt criteriile de eligibilitate, ce costuri extra sunt, dacă poți închide creditul oricând etc.). Mult succes!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x