Antena Căutare

(P) De ce un bidon de 19litri cu apă nu poate "lipsi" de la o întâlnire de afaceri?

O întâlnire de afaceri are, de obicei, doi protagoniști sau, mai bine spus, două tabere: pe de-o parte, cei care au inițiat-o, iar, pe de altă parte, cei care îi dau curs, indiferent de raporturile de putere dintre ei. Cu toate acestea, pe "terenul" gazdelor, spre exemplu în sala de ședințe din clădirea de birouri în care se desfășoară întrevederea, mai poate exista un "personaj" cheie: bidonul de 19litri cu apă, montat pe dozator. Parcurgând articolul în continuare, vei afla cum se "implică" acesta în discuții și cum te poate ajuta să închei un parteneriat deosebit de avantajos pentru toată lumea.

Un pahar gol din sticlă Galerie
O întâlnire de afaceri are, de obicei, doi protagoniști sau, mai bine spus, două tabere: pe de-o parte, cei care au inițiat-o, iar, pe de altă parte, cei care îi dau curs, indiferent de raporturile de putere dintre ei

În primul rând, "prezența" unui bidon 19litri este o dovadă de respect pentru oaspeții tăi, furnizându-le accesul la singurul lichid 100% esențial pentru organismul uman, care îl hidratează și îl ajută să-și desfășoare procesele interne la parametri optimi.

În plus, dacă alegi compania H2On, care livrează acasă și la birou, în toată țara, în cel mai scurt timp, le vei oferi o apă de calitate, microbiologic pură, premiată inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, în anii 2019, 2020, 2021 și 2022).

În al doilea rând, un bidon de 19litri cu apă poate fi folosit drept pretext în momente mai mult sau mai puțin tensionate ale întâlnirii de business. Spre exemplu, în clipa în care observi că negocierile trenează și s-ar părea că se îndreaptă mai degrabă către un deznodământ nedorit, te poți ridica și poți propune o pauză de hidratare. Similar, dacă ți se usucă gâtul sau nu îți mai găsești ideile ori argumentele potrivite, dozatorul te poate "salva" în cel mai simplu mod posibil. Nu în ultimul rând, poți înlocui țigara din timpul întrevederii cu un pahar cu apă, o alternativă mult mai sănătoasă și potrivită din toate punctele de vedere, bineînțeles.

De asemenea, ținând cont de beneficiile pe termen scurt, mediu și lung ale apei asupra tuturor organelor din corp, de la rinichi, mușchi și oase și până la creier, este clar că, după ce consumi un pahar din bidonul de 19litri, vei fi mult mai proaspăt, inspirat și sigur pe forțele proprii. O astfel de atitudine poate face diferența între succes și eșec, iar încrederea de sine și în resursele companiei pe care o conduci se va răsfrânge și asupra celui din fața ta, care deja va fi cu un pas mai aproape de a răspunde afirmativ invitației de colaborare.

Nu în ultimul rând, un bidon de 19litri cu apă este "însoțit" și de alte avantaje: îți va fi livrat direct la sediu, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să pierzi timp prețios cu greutatea cumpărăturilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar costul său este unul mult mai mic decât dacă ai opta pentru alternative precum PET-urile sau sticlele. Și, chiar dacă nu vei reuși să punctezi decisiv în demersurile tale profesionale, tot vei obține un mare câștig: vei include hidratarea în rutina ta zilnică, fapt care îți va da mult mai multă energie pe viitor, pe toate planurile!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x