Antena Căutare

Somerii mai au de asteptat. Cresterea numarului de salariati va fi de 0,5% in 2011

Somerii romani mai au de asteptat pana cand angajatorii vor incepe sezonul recrutarilor. Piata muncii din Romania va stagna si in acest an, sustin specialistii in resurse umane.

Pe parcursul anului 2011, cresterea numarului de salariati va fi de doar 0,5%, adica aproximativ 25.000 de noi angajati.

Mediul privat a fost, asa cum ne asteptam, cel mai activ in ceea ce priveste angajarile. Cele mai multe s-au facut in domeniile IT, retail si industria bunurilor de larg consum. Solicitari au fost si in domeniul farmaceutic, precum si pentru serviciile de subcontractare in sectorul financiar.

Potrivit prognozelor, Romania va avea la sfarsitul anului un numar de 4,12 milioane de salariati. Vestile nu sunt bune nici pentru cei care vor sa munceasca in afara tarii. Spania a impus restrictii muncitorilor romani pana la finalul anului 2012. Si Franta a redus zilele trecute numarul de domenii la care pot avea acces conationalii nostri.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Cresterea economica a franat in T2, la 0,3%... Bancile europene critica propunerea privind taxa pe tranzactiile financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x