Antena Căutare

Wall Street inchide in scadere, dupa anuntul referendumului din Grecia

Wall Street a incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, dupa anuntul referendumului solicitat de catre prim-ministrul grec, care ameninta stabilitatea zonei euro: Dow Jones a pierdut 2,48%, iar Nasdaq 2.89%, relateaza AFP.


Premierul grec George Papandreou a anuntat organizarea unui referendum referitor la acordul incheiat intre tarile din zona euro, care include un plan de reducere a datoriei Atenei. Referendumul ar trebui sa aiba loc "in luna ianuarie", potrivit unei surse guvernamentale.

"Pietele au facut repede legatura: daca rezultatul referendumului va indica refuzul aplicarii masurilor de austeritate, conform acordului de la Bruxelles, Grecia ar risca, din nou, sa intre in incapacitate de plata", a declarat Gregori Volokhine, strateg financiar la Meeschaert Capital Market.

sursa: Hotnews

Vezi descoperirea care ar putea scoate Marea Britanie din criza!... Rezerva valutara a Romaniei a scazut cu 1,43 miliarde de euro, doar in luna octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x