Antena Căutare

05:50: Ministerul Afacerilor Externe nu a dat deocamdată nicio declarație oficială! Nu știm dacă există români printre victimele exploziei de la Manchester Arena

Ministerul Afacerilor Externe nu a dat deocamdată nicio declrație oficială! Nu știm dacă erau și români la concertul Arianei Grande.

Ministerul Afacerilor Externe nu a dat deocamdată nicio declarație oficială! Nu știm dacă erau și români la concertul Arianei Grande sau printre răniți/ morți.

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 19 persoane şi rănirea altor 50, anunţă BBC. Incidentul este tratat de poliţie ca un atentat terorist.

Poliţia din Manchester a anunţat marţi dimineaţă că tratează explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când va avea alte informaţii.

"În prezent, tratăm incidentul ca pe unul terorist până când vom avea alte date", a anunţat un reprezentant al Poliţiei, care a precizat că poliţiştii colaborează cu instituţiile din domeniul combaterii terorismului şi cu cele din inteligence.

Prima declarație a Poliției din Manchester: „Tratăm explozia ca pe un incident terorist până când vom avea alte informaţ... Mărturii cutremurătoare de la Manchester Arena: Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x