Antena Căutare

A murit bărbatul care și-a dat foc în apropiere de Casa Alba! Medicii n-au putut face nimic pentru el

Bărbatul care și-a dat foc miercuri, în apropiere de Casa Albă, a murit în spital, la câteva ore de la incidentul teribil. 

Bărbatul care și-a dat foc miercuri, în apropiere de Casa Albă, a murit în spital, la câteva ore de la incidentul teribil.

Bărbatul s-a autoincendiat miercuri, la 12:20 (19:20, ora României), în parcul din zona The Ellipse, la sud de curtea Casei Albe, în centrul oraşului Washington. În ciuda faptului că a fost dus de urgență la spital, rănile sale au fost mult prea grave pentru a mai putea fi salvat.

Citește și: Și-a dat foc și apoi s-a plimbat calm în fața Casei Albe! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare! – Video

”Un bărbat s-a autoincendiat în zona The Ellipse, la intersecţia străzilor 15 şi Constituţiei; personal din cadrul Secret Service se află la locul incidentului şi oferă primul-ajutor”, comunica miercuri Serviciul american pentru protecţie, potrivit Fox News.

Citește și: Președintele Donald Trump a ajuns la Casa Albă

Arnav Gupta, în vârstă de 33 de ani, a murit la câteva ore după ce și-a dat foc, pe patul de spital. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem.

Momentul în care s-a produs tragedia de pe Dunăre, la Budapesta! Șapte turiști au murit, alte zeci sunt dați dispăruți... Cântărea cât un măr la naștere! Cel mai mic copil din lume a sfidat moartea, dar şi toate prognosticurile specialiştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x