Antena Căutare

Cine este Prințul Edward, cel care ar putea să preia atribuțiile Famliei Regale Britanice. Este „cel mai dur” dintre frați

În timp ce Regele Charles și Prințul William au fost nevoiți să își reducă atribuțiile, Prințul Edward ar putea fi cel care îi va înlocui. Fratele actualului monarh, care a participat la mai multe evenimente în ultima perioadă, nu este străin de controverse.

colaj foto Prințul Edward Galerie
În timp ce Regele Charles și Prințul William au fost nevoiți să își reducă atribuțiile, Prințul Edward ar putea fi cel care îi va înlocui | Profimedia

Pe măsură ce Familia Regală Britanică se confruntă cu o criză precedent, Prințul Edward, în vârstă de 60 de ani, ar putea apărea drept „conducător”, potrivit Telegraph, citat de dailymail.co.uk.

Cu Regele, în vârstă de 75 de ani, fiind nevoit să se retragă de la îndatoririle publice și Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, care a luat o pauză pe parcursul chimioterapiei, și prințul William, care și-a redus activitatea pentru a fi alături de familia sa, numărul membri „în funcție” s-a redus.

Astfel, regina Camilla și-a asumat aproximativ 13 ieșiri ale regelui în timp ce fratele său mai mic, Prințul Edward, în vârstă de 60 de ani, „și-a asumat o listă extinsă de îndatoriri odată cu boala monarhului”, potrivit publicației.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William nu vor participa la slujba de Paște. Care e motivul și ce decizie ia Regele Charles al III-lea

De fapt , „a apărut o imagine complet diferită a Prințului Edward, care pare destinat să fie noul „om de frunte” al Familiei Regale – chiar dacă temporar – din cauza faptului că atât Regele, cât și Prințului William, și-au redus îndatoririle publice”.

Cine este Prințul Edward, cel care ar putea să preia atribuțiile Famliei Regale Britanice. Este „cel mai dur” dintre frați

Speculațiile au apărut și în urma unui discurs recent al soției sale, Sophie rostit cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Ea a ținut să vorbescă despre cât de implicat este Prințul Edward în atribuțiile lui dezvăluind că „Puteți doar să ghiciți numărul de ore pe care le dedică muncii sale, una dintre cele mai inspiraționale organizațiie caritabilă pentru tineret”.

De asemenea, ea a adăugat că: „El este foarte interesat de munca vitală făcută de armată și nu-i place nimic mai mult decât să meargă offline și să petreacă ore întregi să poarte discuții față în față cu cei care fac atât de mult pentru a ne servi țara”.

Sophie a mai dezvăluit că soțul ei i-a fost alături și o susține foarte mult și pe ea, în plan profesional, spunând: „El a fost ghidul meu și mi-a arătat drumul de-a lungul anilor. „Mi-a oferit mult ajutor și multe sfaturi (pe care nu le-am urmat mereu, recunosc), iar cunoștințele și instinctele sale, care s-au perfecționat de-a lungul deceniilor de muncă sunt neprețuite”.

Soția Prințului Edward a mai concluzionat că ei fac o echipă foarte bună împreună și că „orice ar face, el dă 150 la sută din, iar dacă toate eforturile nu dau randament, le oferă ultima fărâmă de energie câinilor noștru sau se întinde în grădină”.

Citește și: Prima apriție publică a Regelui Charles după diagnosticul de cancer. S-a rugat la o biserică. Cum arată | Foto

După ce și-a abandonat pregătirea ca ofițer în Marina Regală Britanică și s-a implicat în mai multe afaceri din industria divertismentului, Prințul Edward nu a fost întotdeauna cel mai îndrăgit dintre membrii Familiei Regale.

Dar, în ultimii ani, el și soția Sophie, ducesa de Edinburgh, au devenit membri din ce în ce mai prezenți. Și, în plus, el a fost caracterizat drept „un tip cu adevărat dur” de către un fost paznic de la Balmoral.

„Edward a fost ce cel mai dur dintre toți prinții. Nimic nu era prea mult pentru el”, a spus bărbatul după o sesiune de vânătoare.

Acum, cu probleme prin care trec Regele Charles și Prințul William în urma cărora au fost nevoiți să își reducă din îndatoriri, Edward este cel mai în vârstă bărbat care ar putea să preia din angajamentele celor doi.

În ultimele luni, Prințul Edward a participat la mai multe evenimente reprezentând Familia Regală Britanică. La începutul acestei luni, el a mers la Right Stuff Amateur Boxing Club din Staffordshire, care se străduiește să lupte împotriva criminalității tinerilor și a comportamentului antisocial prin implicarea acestora.

Citește și: Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, rupe tăcerea după ”dispariția” lui Kate Middleton. Ce spune

Acesta a mai fost văzut și la Campionatele de badminton All England Open, unde și-a arătat partea competitivă, jucând împotriva soției sale într-un meci de dublu.

Și deocamdată, se pare că Prințul Edward va fi un plus esențial pentru monarhie care „duce lipsă de personal” în această perioadă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x