Antena Căutare

BREAKING NEWS. Un avion s-a PRĂBUȘIT! „Condoleanțe familiilor și apropiaților!”

Doi membri ai echipajului unui avion de vânătoare-bombardier de tip Mirage 2000D morţi

Doi membri ai echipajului unui avion de vânătoare-bombardier de tip Mirage 2000D morţi.

”Operaţiunile de căutare ale (avionului de tip) Mirage 2000D, al cărui semnal s-a pierdut miercuri, au condus din nefericire la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon", a declarat Parly joi seara, citată într-un comunicat, subliniind că ”circumstanţele exacte ale acestui accident rămân de stabilit”.

”Întreaga comunitate a Apărării este astăzi în doliu”, scrie ministrul, prezentând ”condoleanţe familiei, apropiaţilor şi fraţilor de arme ale militarilor decedaţi”.

Florence Parly urmează să se ducă vineri a baza aeriană de la Nancy-Ochey (Meurthe-et-Moselle), baza aeronavei. Ea va fi însoţită de şeful Statului Major al Armatei aerului, generalul Philippe Lavigne.

Avionul de vânătoare-bombardier polivalent a dispărut de pe ecranele radarelor miercuri, către ora locală 11.00 (12.00, ora României), în timp ce efectua un zbor de antrenament la joasă altitudine deasupra masivului.

Fragmente din avion şi pânză de paraşută au fost găsite într-o vastă zonă forestieră în Jura, în care accesul este dificil.

Cât costă dragostea? 780.000 de euro! Un italian a ajuns din lux în mizerie, după o idilă cu o româncă. Deznodământul ul... Detaliul ULTUITOR descoperit de polițiști despre fetița de 10 ani, care s-a sinucis pentru a-și face mama fericită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x