Antena Căutare

Armata a deschis focul! Proteste de amploare la Damasc si Alep

Mii de sirieni au iesit pe strazi in orasele Damasc si Alep, pentru a protesta fata de regimul presedintelui Bashar Al-Assad. Manifestatiile au degenerat insa in violente, mai multi oameni fiind raniti in momentul in care fortele de ordine au deschis focul, informeaza AFP.

"Mii de persoane au manifestat vineri in 12 locatii diferite din Alep, scandand sloganuri pentru sustinerea orasului Homs si cerand demisia regimului si inarmarea Armatei Siriene Libere (ASL)", afirmat purtatorul de cuvant al manifestantilor, Mohammed Halabi, adaugand ca "sase persoane au fost ranite in momentul in care fortele de ordine au deschis focul cu gloante reale, iar alte 15 fost arestate".

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a comunicat ca cinci manifestanti au fost raniti dupa ce fortele de ordine au deschis focul cu munitie de razboi la Damasc.

Foto: Captura smh.com.au

Sky News: Bugetarii din Rusia vor primi 230 € pentru a vota de 5 ori cu Putin... Criza in SUA: 1 din 7 americani sunt sunati de recuperatorii de credite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x