Antena Căutare

Blonda de la drept! Reacţia ŞOCANTĂ a unor egipteni când văd o tânără mult prea sexy în campusul universitar

Studenţii unei facultăţi de Drept din Cairo au avut o reacţie şocantă atunci când în campus a intrat o tânără blondă cu decolteu.

Studenţii unei facultăţi de Drept din Cairo au avut o reacţie şocantă atunci când în campus a intrat o tânără blondă cu decolteu.

Bărbaţii aflaţi în incintă au înconjurat-o pe femeie, au început să fluiere şi să îi adreseze insulte. Ba mai mult, câţiva dintre ei au încercat să îi smulgă hainele.

Tânăra purta o bluză roz şi pantaloni negri. Deşi pentru un occidental aceasta este o vestimentaţie uzuală, egiptenii nu sunt obişnuiţi cu astfel de prezenţe. Asta pentru că, în Cairo, tinerele încă mai poartă văl şi haine care să le ascundă formele.

O organizaţie care luptă împotriva abuzului femeilor a făcut o sesizare către conducerea universităţii, urmând ca studenţii vinovaţi să fie pedepsiţi.

Danezii ucid din nou: Patru lei sănătoşi, omorâţi la ZOO... Noi detalii despre AVIONUL MALAEZIAN: Mai multe obiecte, considerate rămăşiţe ale aeronavei, au fost identificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x