Antena Căutare

Caz socant: O romanca si fiul ei au fost ucisi fara mila intr-o provincie spaniola

O romanca si fiul ei au fost ucisi fara mila in provincia spaniola Alicante. Femeia a fost gasita fara suflare langa usa apartamentului sau. Iar cadavrul fiului, in casa. Criminalul e inca in libertate.


Tanara avea lovituri si taieturi pe corp. Si toate indiciile arata ca ar fi incercat sa scape de furia agresorului. Baietelul de opt ani nu a avut nicio sansa.

Moartea romancei si a fiului de numai 8 ani a socat intreaga comunitate. Politistii, uimiti de violenta crimei, urmaresc pista unei reglari de conturi mafiote sau a unei crime de violenta, potrivit presei spaniole care aloca subiectului spatii ample in editiile de sambata.

Traiau de doua luni in casa inchiriata in Polop de la Marina din Alicante. Politistii il cauta acum pe sotul romancei, care ar putea fi cheia rezolvarii cazului. Din primele informatii, barbatul s-ar afla in Romania.

Politistii asteapta acum rezultatele autopsiei celor doua cadavre, pentru a avea mai multe informatii privind cauzele mortii.



Foto: webaraucaria.es

SUA, 51 de grade Celsius: 22 de persoane, ucise de canicula... China: 35 morti si 210 de raniti, in urma unui accident feroviar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x