Antena Căutare

Eleve obligate să renunţe la fustele mai scurte pentru a "nu le distrage atenţia băieţilor"

Adolescentele care învaţă la un liceu din Auckland, Noua Zeelandă, au fost rugate "să-şi lungească fustele pentru a nu distrage atenţia personalului şi a elevilor”

Adolescentele care învaţă la un liceu din Auckland, Noua Zeelandă, au fost rugate "să-şi lungească fustele pentru a nu distrage atenţia personalului şi a elevilor”.

Elevele unul liceu din Aukland au fost chemate la directorul adjunct al liceului, Cherith Telford, care le-a spus că trebuie să poarte de acum fuste până la genunchi, susţine NewsHub.

Ideea a venit “pentru a ţine fetele în condiţii de siguranţă, a opri băieţii din a-şi face idei şi pentru un mediu de lucru mai bun”, susţine Cherith Telford.

Observaţiile au provocat indignare atât din partea elevilor cât şi a părinţilor sau chiar a susţinătorilor feminişti, potrivit Gândul.

Decizie ȘOC! Germania le ia banii românilor, pentru a-i ajuta pe imigranți. "Să se întoarcă în ţara lor!"... A folosit un ruj care se găsește în toate supermarketurile! Ce a pățit această femeie a revoltat pe toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x