Antena Căutare

Femeie rănită prin împuşcare de poliţie în Belgia după un atac cu cuţitul asupra unor trecători

O femeie a fost rănită prin împuşcare de poliţie după ce a atacat în weekend doi pietoni în satul belgian Gand, potrivit presei locale, însă autorităţile excludeau imediat un atac terorist, relatează AFP.

Potrivit cotidianului local Het Laatste Nieuws, victimele - rănite cu cuţitul - au fost transportate la spital, însă viaţa nu le era în pericol.

”Nimic nu indică în prezent că incidentul care a avut loc la Gand este de natură teroristă”, a declarat duminică pentru AFP o purtătoare de cuvânt a procuraturii.

Potrivit unor imagini publicate de presa belgiană, cartierul în care a avut loc atacul a fost închis duminică seara, iar prezenţa poliţiei a fost consolidată.

Sursa : news.ro

Atacul armat comis de un militar saudit la Pensacola în Florida, în decembrie, revendicat de Al-Qaida... Donald Trump a confundat statele Kansas şi Missouri într-un mesaj de felicitare pe Twitter după finala Super Bowl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x