Antena Căutare

Gerard Depardieu a primit pasaportul rusesc de la Vladimir Putin

Gerard Depardieu e de acum rus cu acte in regula. Si-a primit pasaportul de la presedintele Vladimir Putin, in vila prezidentiala de la malul Marii Negre. Apoi a pornit intr-o mica expeditie de recunoastere in noua patrie. Ca un adevarat cetatean vedeta.

"Gospodin Depardieu" a fost intampinat cu paine, sare si cantec in Rusia. A pozat alaturi de tinerele de la protocol si de oficialii regionali. Iar bliturile s-au aprins atunci cand actorul a aratat documentul cu care il face, oficial, cetatean rus. Pasaportul era proaspat. Nu trecusera nici 24 de ore de cand Gerard Depardieu il primise de la presedintele rus Vladimir Putin.

In cinstea celui mai proaspat fiu al Mamei Rusii, oficialii au organizat un spectacol cu tot dischisul. Cel mai spectaculos moment a fost insa neregizat si s-a consumat cand actorul poreclit Obelix a dat sa imbrace o camasa traditionala. Una mare dar. nu suficient de mare.

Gerard Depardieu este extrem de popular in Rusia. Nu doar datorita filmelor. A aparut aici in numeroase reclame, inclusiv la ketchup. Iar rusii s-au indragostit definitiv de el dupa ce l-a interpretat pe faimosul Rasputin, in 2011. Asa ca decizia presedintelui Vladimir Putin de a-i acorda lui Depardieu cetatenia rusa ca sa scape de impozitele din Franta a fost primita aici cu bucurie aproape frateasca. Acum, actorului nu ii mai ramane decat sa se apuce de lectii de limba rusa. Si nici macar nu trebuie sa o ia de la zero, dupa cum va puteti convinge.

O romanca a socat Italia. A nascut intr-o toaleta publica si tot acolo a abandonat copilul... Accident grav in Ungaria! Cinci romani si-au pierdut viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x