Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE! A supraviețuit după ce o bară din metal i-a străpuns cutia craniană!

O echipă de medici din China a asistat la un caz miraculos! Un bărbat a supraviețuit, după ce o bară de metal i-a străpuns capul!

O echipă de medici din China a asistat la un caz miraculos! Un bărbat a supraviețuit, după ce o bară de metal i-a străpuns capul!

Chinezul în vârstă de 50 de ani executa câteva reparații la locuința sa din provincia Guangxi, când o bară din metal s-a desprins și i s-a înfipt în cap. Aceasta i-a străpuns cutia craniană, însă nu i-a produs leziuni grave. La sosirea medicilor, bărbatul era consțient și le-a povestit acestora ce s-a întâmplat.

Deși nu credeau că va supraviețui, după o operație ce a durat câteva ore, chinezul a fost stabilizat și are șanse mari de recuperare.

Sursa: DailyMail

Compania Malaysia Airlines se îndreaptă cu paşi repezi către FALIMENT! Dovada care te va lăsa fără cuvinte!... Descoperire monumentală în Grecia: Arheologii ar fi găsit mormândul lui Alexandru cel Mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x