Antena Căutare

Jaful secolului la Paris: Hotii au fugit cu 25 de milioane de euro

Jurnalistii cotidianului britanic Daily Mail au scris in editia de miercuri ca hotii, care au gaurit peretele unei banci din Paris si au furat cutiile de valori, ar fi fugit cu 25 de milioane de euro. Oficial insa, autoritatile franceze nu au vorbit inca de prejudiciul creat.

Hotii au intrat prin pivnite in subsolul agentiei Crédit Lyonnais din strada Operei, situata in plin centrul Parisului. Au dat peste un paznic pe care l-au imobilizat, apoi s-au pus pe treaba.

"I-au spus ca, daca tine la viata lui, sa nu se uite in spate. A stat acolo pana la sapte dimineata", a declarat Shery Kore, unul dintre agentii de paza ai institutiei. Hotii au golit casetele de valori fara sa se grabeasca. Intreaga operatiune a durat mai bine de 11 ore.

Valoarea pagubelor nu a fost inca precizata. Reprezentantii bancii spun ca nu pot stabili cu precizie ce s-a furat, pentru ca nu au cum sa stie ce pastrau clientii in casetele de valori.

Cotidianul britanic Daily Mail a indraznit totusi sa estimeze valoarea prazii: in jur de 25 de milioane de euro. Motiv suficient pentru ca raidul subteran sa fie declarat "jaful secolului".

Rusia: Liderul cecenilor rebeli a revendicat atentatele din Moscova... Nou atentat sinucigas in Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x