Antena Căutare

Kim Jong Un, copia fidela a tatalui sau

Dupa moartea liderului Kim Jong Il si preluarea puterii de catre fiul sau, Coreea de Nord i-a informat pe cei din Occident ca nu trebuie sa se astepte la schimbari in ceea ce priveste ideologia si politicile publice.

In imaginile de la aparitiile publice ale lui Kim Jong Un se poate observa ca acesta are acelasi stil vestimentar, expresie faciala si comportament ca si tatal sau. Poarta tot o jacheta in stil militar, dar a renuntat la ochelarii de soare, optand in schimb pentru o frizura mai ciudata.

Potrivit Daily Mail, pana si vizitele pe care le-a facut pana acum Kim Jong Un seamana izbitor de mult cu cele intreprinse de tatal sau in trecut. Intr-o vizita la o unitate militara a Armatei Populare Koreene, a fost fotografiat in timp ce era inconjurat de ofiteri care il aplaudau frenetic, in fata preparatelor de la cantina, purtand celebra haina kaki si pantaloni negri. Acum cativa ani, si Kim Jong Il a fost surprins in imagini similare.

Singura diferenta dintre cei doi este faptul ca actualul lider a schitat si cateva zambete.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Asculta cum canta gospel Barack Obama!... Presedintele Parlamentului palestinian Aziz Dweik, arestat de armata israeliana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x