Antena Căutare

Londra sub teroare. Mai multe persoane rănite și cel puțin un mort într-o serie de atacuri produse în capitala Angliei

Potrivit primelor informații apărute pe canalele media din Marea Britanie o mașină de tip VAN a lovit mai multe persoane aflate pe trotuar. Momentan, autoritățile evită să vorbească despre un atentat terorist

UPDATE 1.56: Scotland Yard a confirmat producerea unor incidente în zonele London Bridge, Vauxhall şi Borough Market. "Au intervenit ofiţeri înarmaţi şi au tras focuri de armă", precizează Poliţia londoneză.

UPDATE: 01.44:Un alt incident a avut loc în centrul Londrei, la sute de metri de zona London Bridge

Agenţi de poliţie au fost mobilizaţi în zona Borough Market din Londra, situată la circa 300 de metri de London Bridge, anunţă Poliţia metropolitană.

"Agenţi de poliţie au fost trimişi în zona London Bridge, dar şi pentru un incident produs la Borough Market. Poliţişti înarmaţi se află în ambele zone", a transmis Poliţia metropolitană londoneză prin Twitter, citată de Mediafax.

UPDATE 01.24: Potrivit reporterilor BBC, poliția londoneză caută TREI SUSPECȚI, iar noutatea este că din camionetă bărbații au ieșit cu cuțite și au atacat trecătorii. Unele persoane au fost înjunghiate în cursul incidentului de securitate produs în centrul Londrei, afirmă martori citaţi de cotidianul The Telegraph, bilanţul total fiind de 15-20 de răniţi.

UPDATE 00.45: O camionetă de culoare albă ar fi intrat pe trotuarul din zona Podului Londrei și ar fi lovit cinci sau șase persoane. Acestea sunt primele mărturii ale trecătorilor care au văzut evenimentul.

Potrivit primelor informații apărute pe canalele media din Marea Britanie o mașină de tip van a lovit mai multe persoane aflate pe trotuar. Momentan, autoritățile evită să vorbească despre un atentat terorist.

Martorii vorbesc despre un număr mare de victime făcute de șoferul mașinii. Întreg incidentul s-a petrecut în zona London Bridge, o zonă frecventată de locuitorii metropolei. Chiar în aces moment mai multe ambulanțe se deplasează la locul faptei, iar poliția a izolat zona pentru ca echipajele medicale să poată acționa.

Tentativă de asasinat la Kiev! Un lider militar cecen din Ucraina a fost lovit de mai multe gloanțe... Incidente grave la Torino. 200 de persoane au fost rănite în urma unui incident petrecut în centrul orașului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x