Antena Căutare

Mândri că suntem români. Ciprian Costin, omul care are America la picioare!

Un român de 28 de ani revoluţionează muzica! Ciprian este informatician, dirijor şi compozitor de muzică de film. A inventat show-uri impresionante, în care muzica din marile producţii de la Hollywood este interpretată de orchestre live şi virtuale, generate pe computer. Ciprian şi-a lăsat jobul de la Microsoft şi creează muzica viitorului, la Los Angeles

Un român de 28 de ani revoluţionează muzica! Ciprian este informatician, dirijor şi compozitor de muzică de film.

A inventat show-uri impresionante, în care muzica din marile producţii de la Hollywood este interpretată de orchestre live şi virtuale, generate pe computer. Ciprian şi-a lăsat jobul de la Microsoft şi creează muzica viitorului, la Los Angeles.

Viitorul muzicii este aici. Iar Ciprian a prins valul. Ciprian Costin are 28 de ani şi trăieşte în Los Angeles. A studiat informatica şi muzica în România, iar la 21 de ani a fost admis la una dintre cele mai prestigioase universităţi de muzică din Statele Unite: Berklee College, din Boston.

„Am terminat un program de 4 ani în 2 ani că aveam deja un anumit background deja în muzică. După aceea am lucrat la Microsoft, în Software, cu intenţia si fac acest show de muzică. La ora 7 seara terminam jobul şi după aceea până la 5, 6, 7 dimineaţa lucram pentru aranjamente, orchestrări, video”, povestește Ciprian.

Aşa s-a născut primul spectacol, pe care l-a prezentat în România, în 2013. Iar mai apoi, în toată lumea. A creat şi o aplicaţie prin care poate genera muzică în timp real. Iar sunetul obţinut este grandios. Pe 27 aprilie, la Sala Palatului, Ciprian va aduce muzica de film a lui Hans Zimmer în show-ul The Masterpiece Experience. Va dirija 45 de instrumentişti şi va genera în timp real alte aproape 300 de instrumente, folosind echipamente hardware.

E alertă-n toată lumea! Cineva a încercat să spargă sistemele Facebook... Împușcată mortal la propria nuntă, din cauza unei tradiții aberante......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x