Antena Căutare

Mesaj emoţionant al unei tinere care a aflat că mai are 2 zile de trăit. Ce este cu adevărat important în viaţă

O tânără cu o formă rară de cancer care a aflat de la medici că mai are de trăit numai două zile, a scris o listă cu cele mai importante lucruri pe care şi-ar dori să le facă în timpul care i-a mai rămas.

O tânără cu o formă rară de cancer care a aflat de la medici că mai are de trăit numai două zile, a scris o listă cu cele mai importante lucruri pe care şi-ar dori să le facă în timpul care i-a mai rămas.

Jess Fairclough, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată în 2014 cu o formă rară de cancer. Iniţial doctorii au crezut că boala a intrat în remisie, însă în noiembrie 2015 au descoperit că a început să-i fie afectată măduva osoasă. La aflarea veştii, Jess a hotărât să facă lista cu "lucrurile care sunt cele mai importante în acest moment".

Cel mai important lucru pentru Jess şi primul pe lista ei este "să stau cu familia şi prietenii".

Aceasta este lista completă:

Să stau cu familia + prietenii;

Să scriu în jurnal + înregistrez film + fotografii;

Să fac mai mult bine decât rău;

Să citesc şi să ascult şi să discut şi să scriu şi să desenez şi să fac muzică;

Acesta este secretul pentru o viaţă fericită: să fi fericit şi să să faci multe lucruri şi să fi cât mai bun cu putinţă.

Jess

Jess a murit cateva zile mai tarziu, in bratele parintilor ei. Un apropiat al familiei a povestit cum chiar înainte de înmormântare unul dintre câinii lui Jess, Toffee, s-a întins pe o pătură care i-a aparţinut fetei şi a murit. "Îmi place să cred că Jess a venit după el".

SUA, Marea Britanie, Franța și Italia pregătesc un asalt militar de proporții în Libia... Kremlinul fierbe! L-a înlocuit deja pe Vladimir Putin frumoasa Liudmila Alexandrovna?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x