Antena Căutare

Momente de disperare într-o gară din China! O fetiţă cade în spaţiul dintre tren şi peron, iar trenul se pregătește să plece

Momente şocante au fost surprinse într-o gară din China. O copilă cade în spaţiul creat între tren şi peron chiar în momentul în care trenul se pregăteşte să plece. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care fetiţa aleargă spre tren.

Momente şocante au fost surprinse într-o gară din China. O copilă cade în spaţiul creat între tren şi peron chiar în momentul în care trenul se pregăteşte să plece. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care fetiţa aleargă spre tren.

Pare că se sprijină de vagon şi se face nevăzută într-o fracţiune de secundă. Ajutată de martori, mama încearcă disperată să o scoată pe cea mică de sub şine în timp ce personalul gării face eforturi disprate ca trenul să nu se mişte cu niciun milimetru.

După câteva secunde extrem de tensionate, aventura se termină cu bine. Copila de 3 ani este readusă pe peron în braţele mamei care o copleşeşte cu săruturi.

Un călugăr a fost arestat după ce a ascuns în mănăstire droguri! Poliția a percheziționat lăcașul de cult... SCANDAL. A explodat bomba la Casa Albă. Melanie Trump a fost pozată în pat cu o altă femeie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x