Antena Căutare

Mult talent, putin noroc: O romanca din Italia a intrat cu 10 la Conservatorul din Potenza, dar traieste in saracie

La numai 14 ani, o tanara romanca si tatal ei traiesc de pe o zi pe alta. Greutatile n-au impiedicat-o insa pe Denisa Curtasu sa lupte pentru visul ei. Tanara spera sa cante pe cele mai importante scene din lume. Si are sansa sa o faca. In urma cu trei ani a intrat cu media zece la conservatorul din Potenza. In weekend, tanara i-a incantat pe cateva sute de spectatori, la Festivalul Romanilor din Milano.

Un profesor de muzica italian a invitat-o pe Denisa Curtasu, in urma cu patru ani, in Italia. Tatal ei nu a ezitat sa renunte la tot ce avea in Romania pentru a ii oferi un viitor mai bun Denisei. Cu toate acestea, Catalin are un singur vis: “Imi doresc ca sa fie ascultata de cineva, care poate sa ii ofere o bursa de studii sau un privilegiu de a ajunge acolo unde isi doreste”.

Iar singurul ajutor pe care il primeste Denisa este doar din partea lui. Pe mama sa nu a mai vazut-o de trei ani.

Cazul Denisei nu este singular. O alta tanara romanca, Mariana Preda, castigatoare a numeroase concursuri nationale si internationale, si-a uimit auditoriul, aseara, de pe scena din Milano. Aceasta este cea de noua editie a Festivalului Romanilor la Milano.

foto: denisacurtasu.bandcamp.com

China: 36 de morti si zeci de disparuti, in urma naufragiului unui feribot... Un restaurant din Italia face troc cu clientii: "Dai un tablou, dam o supa gustoasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x