Antena Căutare

Un restaurant din Italia face troc cu clientii: "Dai un tablou, dam o supa gustoasa"

Criza ii obliga pe antreprenorii italieni sa se intoarca la vechi obiceiuri pentru a evita falimentul. In Florenta, patronii unui restaurant au ajuns sa faca troc cu clientii. Practic, in schimbul unei mese, oamenii nu dau bani, ci diverse obiecte.

Criza a pus lacatul pe multe restaurante din Italia. Localul deschis de Donella Faggioli si Leandro Bisenzi nu are insa probleme cu lichiditatile. De fapt nu are deloc lichiditati, pentru ca toti clientii platesc cu diverse obiecte.

“Cand am hotarat sa deschidem un restaurant ne-a venit aceasta idee, vazand cum e viata acum in Florenta. Din pacate, nu multi isi permit sa ia cina in oras si chiar raman fara bani pana la finalul lunii”, spune proprietara restaurantului.

In schimbul unui tablou sau al unui vin vechi, clientii primesc o masa copioasa. Cu preparate traditionale. Asa ca restaurantul "Porcul" este plin in orice zi a lunii.

foto: houndstoothgourmet.com

Mult talent, putin noroc: O romanca din Italia a intrat cu 10 la Conservatorul din Potenza, dar traieste in saracie... Criza naste "monstri": Partidul unui comediant si moderator TV, pe locul 3 in preferintele italienilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x