Antena Căutare

Nu ai mai văzut așa ceva! "Maşina a fost pur şi simplu absorbită de asfalt"

O femeie din Marea Britanie a fost înghițită, cu tot cu mașină, de şoseaua pe care circula. Automobilul ei s-a scufundat în asfalt, după ce o ţeavă de apă s-a spart.

O femeie din Marea Britanie a fost înghițită, cu tot cu mașină, de şoseaua pe care circula. Automobilul ei s-a scufundat în asfalt, după ce o ţeavă de apă s-a spart.

Șoferiţa tocmai oprise pentru a vedea ce se întâmplă și de unde se aud zgomotele acelelea. A apucat să coboare din mașină, înainte ca șoseaua să se surpe. Un echipaj de poliţie a venit la faţa incidentului şi în foarte puţin timp au şi oprit circulaţia pe carosabil.

"O maşină care trecea pe drum a fost pur şi simplu absorbită de către carosabil, s-a scufundat în asfalt. Din câte am înţeles, la volan se afla o femeie care a coborât din maşină să verifice zgomotele ciudate care proveneau de la drum şi-atunci s-a scufundat autoturismul", a explicat Gordon Foat, unul dintre martori.

Sursa: gandul.info

Italia a fost zguduită din nou! Autoritățile: „Situația nu este atât de catastrofală cum ne-am fi așteptat"... Doliu în Japonia! Prințul Mikasa, cel mai vârstnic membru al familiei imperiale, a murit la vârsta de 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x