Antena Căutare

Student american, aproape de moarte, dupa ce a fost UITAT de ofiteri de la Brigada Antidrog intr-o celula cinci zile!

Un student de la Universitatea din San Diego a fost lasat sa moara intr-o celula a brigazii antidrog, timp de 5 zile! Ofiterii i-au pus catuse baiatului, in timpul unei investigatii, dar nu voiau sa il aresteze. Baiatul a fost pur si simplu “uitat” de ei, intr-o celula fara ferestre, toaleta sau apa.

In timpul unei investigatii intr-o casa folosita ca centru de distribuire a drogurilor, ofiterii americani au retinut noua persoane si au pus mana pe 18.000 pastile de ecstasy, marijuana si munitie. In plus, si-au mai facut un “cadou”: un student care venise acolo pentru a se droga cu prietenii. Baiatului i s-au pus catusele preventiv. Cand ofiterii au realizat ca acesta nu prezinta un pericol si nu a comis vreun delict, au plecat cu delincventii si drogurile confiscate si l-au lasat pe student intr-o celula intunecata fara ferestre.

Timp de 5 zile, Daniel Chong a trait fara mancare si fara apa, fiind nevoit sa isi bea propria urina. Chong povesteste ca celula nu era dotata nici macar cu o toaleta, avand doar o bara pe care se putea aseza. In momentele de disperare, acesta s-a gandit la sinucidere si chiar a scris un mesaj pentru mama lui, scrijelit cu sticla de la ochelarii de vedere pe mana.

Dupa ce un ofiter l-a gasit din intamplare, Chong a fost dus la spital si internat la terapie intensiva. Dar baiatul nu a pierdut timpul! Avocatul sau a inceput un proces impotriva autoritatilor iar judecatoria i-a dat castig de cauza la inceputul acestei saptamani. Daunele provocate il vor imbogati pe student cu 4 milioane de dolari!

foto: independent.co.uk

Tragedia din Spania. Punctele cheie ale celui mai mare accident feroviar din ultimii 40 de ani... Marea Britanie, pregatita de Al Treilea Razboi Mondial: Regina Elisabeta a II-a avea discursul scris in eventualitatea u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x