Antena Căutare

Targ de nunti pentru homosexuali, organizat la Paris

Desi au trecut doar cateva zile de cand parlamentul francez a aprobat casatoriile intre persoane de acelasi sex, la Paris s-a organizat deja un targ dedicat evenimentelor de acest gen. Producatorii de verighete, sampanie, torturi si alte “componente” ale unei nunti perfecte s-au straduit sa demonstreze ca nu au prejudecati si sunt gata sa satisfaca orice fel de clienti.

Expozitia de la Paris semana cu orice targ de nunti din lume, cu cateva diferente. In primul rand, lipseau cu desavarsire rochiile de mireasa, pentru ca, la prima sa editie, targul a fost destinat in mod special homosexualilor barbati.

“Am vrut sa avem o zi dedicata barbatilor. Fireste, lesbienele si perechile heterosexuale sunt, si ele, binevenite, dar, prin ambianta, decoratie, atmosfera, am dorit sa facem ceva deosebit”, au explicat organizatorii.

Firmele expozante au dorit sa arate ca inteleg conditiile specifice ale viitoarelor nunti intre barbati. Mai ales dupa ce dezbaterea legii pe acest subiect, in parlament, a fost insotita de dispute vehemente si manifestatii de strada din care n-au lipsit violentele.

La inceput, vizitatorii au fost destul de putini si de timizi. Cei dintai care s-au incumetat sa vina in cuplu au fost, imediat, asaltati de fotografi. Unii erau de peste hotare, din tari unde asemenea perechi nu mai socheaza pe nimeni.

Organizatorii au recunoscut ca nu au inca experienta in domeniul nuntilor homosexuale, asa ca sunt deschisi la orice sugestii ale mirilor care vor apela la serviciile lor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x