Antena Căutare

UCRAINA: Parlamentul a votat DEMITEREA preşedintelui! Ianukovici a încercat să plece către Rusia

Preşedintele Viktor Ianukovici a declarat, sâmbătă, că nu va cruţa niciun efort pentru a pune capăt vărsării de sânge şi că va rămâne la conducerea Ucrainei

Preşedintele Viktor Ianukovici a declarat, sâmbătă, că nu va cruţa niciun efort pentru a pune capăt vărsării de sânge şi că va rămâne la conducerea Ucrainei.

Contrar declaraţiilor sale, preşedintele ucrainean a fost oprit la graniţă de către grăniceri, în timp ce încerca să decoleze către Rusia, scrie AFP, citată de Antena 3.

Ianukovici a anunţat prin intermediul unei purtătoare de cuvânt a preşedinţiei că nu este de acord cu decizia Parlamentului, care a hotărât în unanimitate de voturi să-l demită.

Conform ultimelor informaţii, Parlamentul A VOTAT demiterea preşedintelui şi a stabilit organizarea alegerilor anticipate în data de 25 mai.

Totodată, poliţia a anunţat că este alături de popor! În comunicatul dat de Ministerul de Interne sunt cerute măsuri rapide de încetare a violenţelor şi de reintrare pe făgaşul normal!

Cea mai veche copertă din lume cu Superman, vândută contra unei sume considerabile... Luxul şi opulenţa i-au uimit pe protestatarii care au luat cu asalt astăzi domeniul prezidenţial de la Kiev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x