Antena Căutare

Un medic din Texas își insultă pacienta în timpul unei operații. Femeia a înregistrat tot

Ethel Easter, o femeie din Harris County, Texas, a decis să înregistreze ce se întâmplă în timpul operației sale de hernie, după o discuție neplăcută cu medicul său.

Femeia a căzut în genunchi și a început să plângă, la aflarea veștii potrivit căreia va trebui să aștepte încă două luni pentru programarea intervenției chirugicale. Astfel, s-a hotărât să-și ascundă un dispozitiv de înregistrare în extensiile din păr, chiar înainte de a începe operația.

Ascultând înregistrarea de după intervenție, femeia a trăit un șoc. Atât medicul, cât și celelalte cadre medicale făceau tot felul de comentarii răutăcioase și deranjante la adresa ei.

Pe lângă acest aspect, medicul a repetat de câteva ori un comentariu pe care Easter l-a făcut, la aflarea veștii că nu poate fi operată, subiect care a stârnit râsete în rândul cadrelor medicale prezente în sala de operație. Aceasta i-a spus bărbatului că va apela la un avocat, dacă nu se rezolvă situația. Unul dintre cadre exclamă ironic: "Acesta nu este un lucru ce ar trebui spus persoanei care urmează să te opereze.”

Easter a mai spus că personalul medical a făcut comentarii jignitoare și despre corpul ei și a numit-o "Precious" - o referire la personajul Gabourey Sidibe, din filmul Precious (2009). De asemenea, o femeie se aude râzând, făcând aluzie la greutatea și culoarea femeii.

Easter a mai adăugat că unele dintre cadrelele medicale au numit-o "regină”, medicul său spunând că îi este milă de soțul acesteia.

Deși aduce acuzații și dovezi grave, femeia spune că nu intentionează să dea în judecată pe nimeni, ea vrea să răspândească povestea ei, ca un semnal de alarmă.

Sursa: DailyMail

Atenție, șoferi! Maghiarii au radare inteligente, care vă pot detecta atunci când nu purtați centura!... Un crocodil uriaș a fost împușcat, după ce a facut ravagii: "Era un adevărat monstru care trebuia înlăturat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x