Antena Căutare

Patru români se află printre persoanele rănite în atentatul de la metroul din Belgia

Printre răniții din Belgia se află și trei români.

Printre răniții din Belgia se află și trei români.

Unul se numește Claudiu Rusu și a fost rănit în explozia care a avut loc la metrou. Acum este internat în spital și nu se știu mai multe despre starea lui de sănătate momentan. A doua victimă este o femeie care a fost internată în spital și operată de urgență. Despre a treia victimă nu se știe decât că este bine și a fost deja externată.

UPDATE: Un al patrulea român a fost rănit la Bruxelles

"Acesta este minor și se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei", precizează MAE, într-un comunicat remis Agerpres.

Românii care au rude sau prieteni în Belgia pot cere oricând informaţii despre starea lor! Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României, pune la dispoziţie mai multe numere de telefon.

”Ministerul Afacerilor Externe transmite că, potrivit informaţiilor deţinute la acest moment, există confirmarea faptului că trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc astăzi, 22 martie, la Bruxelles. Dintre aceştia, doi cetăţeni români se află în spital, iar unul a fost deja externat.

Reamintim faptul că MAE a pus la dispoziția cetățenilor români precum şi rudelor acestora următoarele contacte telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.”, transmite Ministerul Afacerilor Externe printr-un comunicat.

Statul Islamic a revendicat atentatele de la Bruxelles. Ce scrie în comunicatul pe care l-au dat publicității... Patru răniţi din Colectiv erau internați in spitale din Beglia. Ce li s-a întâmplat astăzi în urma atentatelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x