Antena Căutare

UPDATE: Bilanţul incendiului a crescut la 12 morţi / Incendiu puternic într-un bloc turn din Londra. Cel puțin ȘASE PERSOANE AU MURIT și alte câteva zeci sunt internate în spital!

Un incendiu uriaş a cuprins un bloc turn cu 27 de etaje de pe Latimer Road, în vestul Londrei, unde peste 200 de pompieri luptă împotriva flăcărilor de la etajul al doilea şi până în vârful turnului, relatează BBC News. Autorităţile au anunţat că 15 persoane au fost transportate la spital după ce au inhalat fum

Un incendiu uriaş a cuprins un bloc turn cu 27 de etaje de pe Latimer Road, în vestul Londrei, unde peste 200 de pompieri luptă împotriva flăcărilor de la etajul al doilea şi până în vârful turnului, relatează BBC News. Autorităţile au anunţat că 15 persoane au fost transportate la spital după ce au inhalat fum.

UPDATE 19:25. Bilanţul incendiului din blocul Grenfell Tower din Londra a crescut la 12 morţi, a anunţat Poliţia Metropolitană citată de The Guardian.

UPDATE 13:35. Cel puţin şase persoane au murit în incendiul din Grenfell Tower, iar bilanţul urmează să crească, anunţă poliţia britanică, relatează Reuters.

UPDATE 10:51 Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiul de la Grenfell Tower, anunţă ambulanţa

Peste 50 de persoane au fost conduse la spital miercuri, după ce un incendiu a cuprins un bloc turn de locuinşe cu 24 de etaje în centrul Londrei, a anunţat serviciul de ambulanţă al capitalei britanice, relatează Reuters.

UPDATE 07:42 Locuitori ai clădirii de apartamente cuprinsă de un incendiu din vestul Londrei, blocaţi în interior. Rezidenţi ai unei clădiri de apartamente din vestul Londrei ce a fost cuprinsă de flăcări ar fi blocaţi în interiorul acesteia, informează presa britanică, citând martori oculari.

UPDATE 07:15 - Cel puţin 15 persoane au primit îngrijiri după ce au inhalat fum; Sadiq Khan a anunţă un ”incident major”

Medicii au acordat îngrijiri unui număr de cel puţin 15 persoane după ce au inhalat fum în incendiul de la Grenfell Tower, în nordul Londrei, Relatează The Associated Press. Primarul capitalei britanice Sadiq Khan a anunţat că s-a declarat un ”incident major, scrie BBC News.

Serviciul de ambuanţă londonez a anunţat că 15 persoane au fost conduse la spital.

Poliţia a anunţat anterior că locuitori erau evacuaţi în continuare din clădire miercuri dimineaţa.

Focul arde de peste trei ore şi a cuprins aproape toate cele 27 de etaje ale blocului turn.

Ambulanţa îi îndeamnă în acest comunicat pe locuitorii din zonă să închidă ferestrele şi uşile din cauza fumului.

Patruzeci de vehicule de pompieri luptă împotriva incendiului.

Metroul londonez a anunţat că liniile Hammersmith, City şi Circle au fost închise între Edgware Road şi Hammersmith din cauza incendiului, potrivit BBC.

Ceremonie funerară, dedicată păpușilor. Foștii proprietari rostesc rugăciuni, în prezența unui călugăr: "Oficiez ac... Un restaurant românesc din Franţa, atacat cu cocktailuri Molotov. 12 oameni au fost răniți, dintre care trei români. Au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x