Antena Căutare

VIDEO! Barack Obama, intrerupt de urlete: "Esti Anticristul!"

Aseara, discursul presedintelui Barack Obama a fost intrerupt, la sediul unei fundatii din Los Angeles, de un barbat care a inceput sa strige "Isus Hristos este Dumnezeu" si un "Dumnezeu crestin".

Presedintele SUA nu a intrat in panica, a avut o reactie degajata si normala si a dat aprobator din cap, cu un zambet in coltul gurii. "Mai intai, sunt de acord ca Iisus Hristos este Dumnezeu. Cred in acest lucru", a glumit Obama, raspunzand tiradei. Barbatul a continuat insa sa tipe "Esti Anticristul!".

Intre timp, oamenii aflati in sala au inceput si ei sa strige "Inca patru ani! Inca patru ani!", facand aluzie la alegerile prezidentiale care vor avea loc in 2012.

Fortele de ordine l-au scos rapid pe scandalagiu din sala. Dupa acest incident, un alt "agitator" a strigat: "Nu uita de marijuana medicala!". Raspunsul lui Barack Obama a venit imediat: "Multumesc pentru asta".

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Anglia: Trei romance, surprinse in timp ce jefuiau un magazin de bijuterii. Prejudiciul se ridica la 54 000 de li... VIDEO! SUA: O tanara, salvata cu elicopterul de la peste 150 de metri altitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x