Antena Căutare

VIDEO! Putin, sfidat de Opozitie in Parlament

Vladimir Putin a fost sfidat joi chiar in Parlament de mai multi deputati din Opozitie. Noul presedinte al Rusiei a ramas fara replica, pentru cateva momente.

Sedinta Dumei de Stat a inceput intr-o ambianta de buna intelegere. Vladimir Putin a chemat toate partidele la colaborare. Dar totul s-a schimbat cand un deputat al Rusiei Juste a ridicat problema lui Oleg Sein, un fost candidat la alegerile parlamentare din Astrahan.

Acesta face greva foamei, impreuna cu cativa sustinatori, ca protest fata de fraudele electorale. Putin a parut, pentru prima data, ca nu stie ce sa raspunda.

Revolta Rusiei Juste este destul de surprinzatoare, deoarece, pana acum cateva luni, formatiunea urma, ascultator, linia lui Putin.

Apoi, presedintele ales a fost contestat si in afara cladirii parlamentului. Cativa manifestanti l-au acuzat ca "a prefacut Rusia intr-o inchisoare", dar politia era la post si i-a trimis pe toti in arest.





Vestul Mexicului, zguduit de mai multe cutremure in ultimele ore... O banda de hoti romani, implicata intr-o serie de jafuri pe o sosea din Serbia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x