Antena Căutare

VIDEO! SUA: Doi politisti au impuscat mortal un barbat in parcarea unui fast-food

Scene extrem de violente in parcarea unui fast-food din Statele Unite. Doi politisti au impuscat mortal un barbat care a incercat sa intre prin efractie in restaurant. Omul ii amenintase cu un tarnacop. Drept raspuns, a primit 10 gloante in piept. Cativa adolescenti au filmat totul.

Barbatul ar fi spart geamurile restaurantului. Politistii s-au apropiat si l-au impuscat de mai multe ori.

Tanarul a inlaturat firele aparatului cu electrosocuri, a facut un pas, dupa care s-a intors catre unul dintre ofiterii de politie si a ridicat bara de metal. In acel moment, unul dintre ofiteri, tinand un pistol intr-o mana si lesa unui caine de politie in cealalta, a deschis focul, impuscandu-l de cinci ori. Barbatul s-a dezechilibrat, moment in care, in continuare cu spatele la cel care trasese, a mai fost impuscat, tot de cinci ori, de catre celalalt politist.



Interventia politistilor a fost o executie in toata regula. Au tras 10 gloante in suspect. Cu cateva minute inainte, oamenii legii ii aplicau socuri electrice, dar n-au reusit sa-l potoleasca.

Adolescentii care au filmat toata scena au ramas muti. Au observat insa ca barbatul nu murise. In cele din urma tanarul s-a stins la spital.

Asta se intreaba si multi dintre cei aproape 300 de mii de oameni care au vazut imaginile pe internet. Politistii aveau la dispozitie pistoale cu socuri electrice si un caine special antrenat. O ancheta va stabili daca ofiterii care l-au omorat pe suspect au actionat justificat.

Kim Dotcom, fondatorul site-ului Megaupload, ramane in inchisoare dupa ce i-a fost refuzata cererea de eliberare pe caut... IMAGINI SOCANTE! Italia: O infirmiera romanca loveste batranii internati intr-un azil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x