Antena Căutare

Zece morți și alți doi răniți, în urma prăbușirii unui hotel de patru etaje! A picat la pământ precum un castel de nisip! VIDEO

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Imaginile halucinante au fost surprinse și au stârnit isterie pe rețelele de socializare. Conform autorităților indiene, operațiunea de salvare s-a încheiat și nu s-au mai înregistrat alte victime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care s-a prăbușit hotelul respectiv, însă conform presei locale, aceasta a căzut după ce un vehicul de mare tonaj a lovit-o.

Chiar și așa, însă, India este recunoscută pentru prăbușirea clădirilor, întrucât în India se construiește și se renovează fără a fi respectate regulile. În august 2017, o clădire veche de 117 ani s-a prăbuşit în cartierul financiar din Mumbai, ducând la moartea a 22 de persoane.

VIDEO terifiant! Hotel de patru etaje, prăbuşit în India, după ce o mașină a intrat cu viteză în clădire. Zece oameni au... Au rupt tăcerea! NASA a declanșat panica, după ce o informație secretă a fost divulgată: "Dacă aţi şti ce facem, nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x