Antena Căutare

Grav accident pe centura Iașiului care s-a soldat cu 2 morți și un rănit. Un martor declară,,A intrat pe sensul meu de mers, săgeată. Nu a schiţat niciun gest. M-a lovit în plin"

Astăzi seară pe centura Iașiului a avut loc un grav accident din care au murit 2 persoane și un rănit. Din cauza vitezei mari și a depășirii neregulamentare, șoferul unui autoturism Skoda, a izbit alte două mașini.

Un accident grav a avut loc în această seară pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi.

Doua persoane au murit. In accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism Skoda, un Audi și o autoutilitară Renault.

Un bărbat şi o femeie, ambii şoferi ai unor maşini, au murit în seara zilei de vineri, 23 noiembrie, în urma unui accident grav ce a avut loc pe centura municipiului Iaşi. Din primele informaţii vinovat de accident ar fi unul dintre şoferii care au decedat. Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00, în zona vestică a municipiului Iaşi.

Potrivit informaţiilor oferite de către Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, tragedia s-a petrecut după ce şoferul unei maşini marca Skoda, care se deplasa dinspre Uricani, a intrat într-o depăşire neregulamentară, având viteză foarte mare. Maşina sa a depăşit un autoturism marca Audi şi s-a oprit într-o autoutilitară a cărei şofer a scăpat teafăr în urma impactului. În urma coliziunii, atât duba cât şi Skoda au izbit Audi-ul depăşit, şoferiţa acestuia murind din cauza impactului puternic. Şi şoferul maşinii care a intrat în depăşire a decedat. „Veneam dinspre CUG, am lăsat un coleg acolo. A intrat pe sensul meu de mers săgeată. Nu a schiţat niciun gest. M-a lovit în plin, nu mi-a venit să cred. În ultima secundă am încercat să evit, instinctul de supravieţuire. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a spus Daniel Cristea, şoferul care a supravieţuit în urma impactului. O altă persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru a primit îngrijiri medicale. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a precizat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Imagini greu de privit! Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un mag... ,,De ce nu mă îngrijorează că iubitul meu are virusul HIV". Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un academician...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x