Antena Căutare

Și acum 130 de ani se purta "TANGA". Cum arăta lenjeria intimă la acea vreme. Uuu, sexy! - FOTO WOW

Ai rămas surprins, nu-i așa? Dar pare-se că femeilor din triburile inuite din Groelanda nu li se părea nimic ieșit din comun. Unde mai pui că mergeau în vizită purtând doar această lenjerie intimă, relatează Daily Mail, citat de evz.ro

Ai rămas surprins, nu-i așa? Dar pare-se că femeilor din triburile inuite din Groelanda nu li se părea nimic ieșit din comun. Unde mai pui că mergeau în vizită purtând doar această lenjerie intimă, relatează Daily Mail, citat de evz.ro.

La acea vremea, lenjeria intimă care acum este la modă printre doamne și domnișoare era confecționată din piele de focă și era accesorizată cu mărgele. Dacă vremea era suficient de călduroasă, acesta era singurul obiect vestimentar purtat de femei.

Potrivit Cunera Buijs, de la Muzeul Național de Etnologie din Danemarca, nu existau niște reguli stricte printre oamenii triburilor, în ceea ce privește stilul vestimentar considerat decent.

"Nu părea să fi exitat o interdicție de a purta doar aceste obiecte de îmbrăcăminte în afara casei. Atunci când condițiile meteo erau prielnice, naatsit era singurul obiect de îmbrăcăminte purtat atât în casă, cât și afară", susține Buijs.

Lenjeria intimă de tip tanga, cunoscută atunci sub numele de "naatsit", este expusă la Muzeul Național din Danemarca, în cadrul unei expoziții de îmbrăcăminte din piele de animale.

Lavinia: "Nu mai pot de dragul lui Eduard! Vreau să se renunţe o dată pe lună la regula 25 în Casa Mireselor!"... Cheloo, juratul „iUmor”, schimbă macazul: „Mă gândesc sã-mi deschid o şcoală de dans!”. Se va rupe în figuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x