Antena Căutare

16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi: „Hai odată! Nu mai avem timp de pierdut!”

O campanie controversată chemaă oamenii să se infecteze voluntar cu noul coronavirus. Peste 16.000 de doritori s-au înscris deja, convinși că vor ajuta la eradicarea COVID-19.

16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi: „Hai odată! Nu mai avem timp de pierdut!”
16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi | Profimedia

Proiectul online se numește „1 Day Sooner”. Pe site-ul dedicat campaniei, oamenii își pot exprima dorința de a se infecta cu noul coronavirus, printr-un simplu click. De ce? Vor să ajute la accelerarea procesului de dezvoltare a unui vaccin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Viorel Cataramă a primit rezultatul testului COVID-19! Prima reacție a afaceristului, după aflarea rezultatului: „Asta am vrut să demonstrez”

Peste 16.000 de voluntari, din 102 țări, s-au înscris deja.

Aproximativ 100 de voluntari ar trebuie să fie expuşi în mod direct virusului. Infectarea cu COVID-19 s-ar putea realiza prin picături pentru nas, dacă procedura va fi aprobată.

Unul dintre fondatorii proiectului, Josh Morrison, a explicat că eşantionarea candidaţilor se va efectua pe baza unui sondaj de opinie cu întrebări referitoare la starea medicală a voluntarilor.

Citește și:

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

Despre modul în care se efectuează studii pe oameni a vorbit şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a emis un raport cu privire la criteriile etice ale acceptabilităţii studiilor pe subiecţi umani în contextul pandemiei.

O femeie a născut, iar apoi a mers pe jos 160 de kilometri cu bebelușul: ”S-a odihnit aproape două ore!”... Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Șase ritualuri cu efect imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x