Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Viorel Cataramă a primit rezultatul testului COVID-19! Prima reacție a afaceristului, după aflarea rezultatului: „Asta am vrut să demonstrez”

După ce săptămâna trecută Viorel Cataramă susținea că prezintă simptome ușoare, după s-a expus voluntar infecției cu coronavirus, astăzi, celebrul afacerist a aflat rezultatul primului test rapid.

„Nu am negat și nu voi nega niciodată existența virusului. Noi, ca țară, suntem în război cu un inamic puternic și perfid. Și când ești în război, trebuie să lupți. Și mai sunt și morți. Nu poți din frică și din lașitate să abandonezi lupta, să îți abandonezi țara. Asta am vrut să demonstrez, că mă duc, mă infectez și nu am nimic

În acest moment mă simt foarte bine. E adevărat, acum câteva zile am avut ușoare semne de întrebare, poate pentru că am fost foarte atent. Mă simt bine și sunt încrezător că nu voi păți nimic”, a declarat Viorel Cataramă, la Antena 3.

Deși, în urmă cu câteva zile, afaceristul susținea că avea primele simptome ale infecției cu noul coronavirus, după ce s-a îmbrățișat cu un bolnav testat pozitiv COVID-19, rezultatul testului rapid de depistare a virusului a fost negativ.

Citește și:

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

Clinica privată, la care și-a făcut Viorel Cataramă testarea, a trimis un comunicat de presă unde relatează faptul că testul indica absența anticorpilor SARS COV2.

„La ora redactarii prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ.

Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare)”, se arată în comunicatul trimis de clinica privată.

Citește și:

Evoluție neprevăzută a COVID-19 în România. Specialiștii, fără răspunsuri! Ce s-ar putea întâmpla, în următoarele zile? Alexandru Rafila: „Sunt surprins”

Viorel Cataramă a vrut să se infecteze cu noul coronavirus

Viorel Cataramă a anunțat că nu crede în măsurile anticoronavirus luate de Guvern și a cerut răspicat să fie lăsat să se infecteze. Omul de afaceri, care a obținut un procent de 0,53% la ultimele alegeri prezidențiale, a fost recent într-un focar din apropierea Bucureștiului.

„Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a scris politicianul pe pagina lui de Facebook.

Recomandari