Antena Căutare

2016 va fi anul îndrăgostiților! Iubirea va pune stăpânire pe inimile noastre, dar O SINGURĂ ZODIE este favorita astrelor. Tu ești?

Anul 2016 este un an puţin complicat în materie de dragoste. În prima jumătate a anului există mari pasiuni, dar şi mari jelozi. Una dintre problemele principale este aceea că nu putem accepta faptul că partenerul nu face ce vrem.

2016 va fi anul îndrăgostiților! Iubirea va pune stăpânire pe inimile noastre, dar O SINGURĂ ZODIE este favorita astrelor. Tu ești?
| romaniatv.net

Anul 2016 este un an puţin complicat în materie de dragoste. În prima jumătate a anului există mari pasiuni, dar şi mari jelozi. Una dintre problemele principale este aceea că nu putem accepta faptul că partenerul nu face ce vrem, scrie antenastars.ro

Berbecii pun piciorul în prag, Taurii îşi ajută partenerul, iar Gemenii încep o nouă romanţă. Racii fac noi reguli în familie, Leii acţionează după principii, iar Fecioarele vor să fie demne de iubire.

Aflaţi toate detaliile despre fiecare zodie în parte, în materie de iubire şi relaţii pentru anul 2016, urmărind în materialul video horoscopul prezentat de astrologul Camelia Pătrăşcanu.

Dictatorul se înfrupta românește. Meniul lui Nicole Ceaușescu, de Sărbători, dezvăluit de bucătăresele familiei... Acestea sunt zodiile la care BANII vor trage precum un magnet! Pe plan financiar, 2016 este anul lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x