Antena Căutare

24 de ani de Antena 1! Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea i-au luat locul Andreei Berecleanu, la pupitrul știrlor: "V-o arătăm pe Andreea, aşa cum este ea în spatele camerelor"

24 de ani de Antena 1. Chefi Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea i-au făcut o surpriză Andreei Berecleanu. Culinară dar și... profesională. Cei doi i-au luat locul la pupitrul știrilor. 

24 de ani de Antena 1. Chefi Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea i-au făcut o surpriză Andreei Berecleanu. Culinară dar și... profesională. Cei doi i-au luat locul la pupitrul știrilor.

"V-o arătăm pe Andreea Berecleanu, aşa cum este ea în spatele camerelor de filmare. Este mamă a doi adolescenţi, iar asta nu e un lucru uşor. Eva şi Andreea seamănă ca două picături de apă", au început cei doi.

Dar haideți să vedem despre ce este vorba!

24 de ani de Antena 1! Juratii X Factor, cel mai sincer și călduros "La multi ani!"... În curând vom primi MARELE RĂSPUNS. Există sau nu EXTRATEREȘTRI? NASA face ultimele pregătiri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x