Antena Căutare

58 de minute şi-o minune! O echipă de muncitori reuşeşte să renoveze un apartament "ca după război" în mai puţin de oră

58 de minute şi-o minune! O echipă de muncitori reuşeşte să renoveze un apartament "ca după război" în mai puţin de oră. Parchetul este schimbat, pereţii sunt zugrăviţi, vechea mobilă - înlocuită.

58 de minute şi-o minune! O echipă de muncitori reuşeşte să renoveze un apartament "ca după război" în mai puţin de oră.

Parchetul este schimbat, pereţii sunt zugrăviţi, vechea mobilă - înlocuită. Până şi lustrele sunt schimbate, desenele grafitti - acoperite, ferestrele şterse şi vechea gresie îndepărtată şi înlocuită cu alta, nouă.

În plus şi baia e renovată total, murdăria devine doar o amintire... Iar rezultatul a fost într-adevăr... minunat! Noua garsonieră pare a face parte dintr-un complex rezidenţial de lux.

Vouă v-ar plăcea ca echipa să îşi facă timp şi să vină şi la voi acasă?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazul revoltător al omului care s-a trezit în sicriu! S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru... Biblia, cartea care a deschis mintea cercetătorilor și i-a ajutat să găsească un răspuns crucial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x