Antena Căutare

A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Alex”

Căsnicia este una dintre cele mai importante decizii în viața oricui. Chiar și așa, mulți oameni fac acest pas din motive greșite.

colaj tânără în rochie de mireasă cu telefonul într-o mână și cealaltă mână la cap și mâni care țin două două bucăți de inimă Galerie
A aflat adevărul despre partenerul ei chiar înainte de nuntă | Shutterstock

Casey și Alex erau împreună de șase ani. Aceștia au hotărât să facă pasul cel mare și să-și petreacă restul vieții împreună. Cu o seară înaintea ceremoniei, Casey a primit un mesaj devastator.

A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Alex”

Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei, s-a transformat într-un coșmar. Casey a aflat cu o seară înainte de nuntă că partenerul ei a înșelat-o pe parcursul mai multor luni.

Tânăra se afla în cameră cu domnișoarele de onoare și se pregătea pentru ziua nunții. Aceasta a primit un mesaj anonim din care a aflat că viitorul ei soț nu este cine credea ea.

Citește și: Arestat chiar în ziua nunții. Ce s-a întâmplat cu tânărul care a fost deportat chiar înainte de marele „Da”

Mesajul consta într-o serie de capturi de ecran cu mesaje trimise de-a lungul timpului de Alex către o femeie necunoscută. Capturile de ecran au venit însoțite de o întrebare: „Nu m-aș căsători cu el. Tu o s-o faci?”

Pe lângă mesajele trimise de mire, au fost atașate și imagini cu acesta alături de cealaltă femeie.

„E total diferită de mine. Eu sunt blondă și palidă, iar această femeie necunoscută este brunetă și are tenul măsliniu”, spune Casey, conform unei surse.

„Weekendul acesta. Tu și cu mine. E stabilit”, „Trupul tău e incredibil. Și, la naiba, chiar știi să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să aibă abilitățile tale”, „Mi-e dor de tine. (...) N-am mai simțit niciodată o astfel de conexiune”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de mire.

Citește și: O femeie a dezvăluit că mama ei s-a culcat cu soțul său chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Ce a urmat

Acestea datau de câteva luni bune și ajungeau până cu o zi înainte de nuntă. Tânăra a pus cap la cap informațiile și a realizat cât de ușor a trecut cu vederea peste anumite ”incidente”.

Casey a trecut peste una dintre cele mai grele nopți din viața ei. Tânăra și-a găsit concolarea în brațele domnișoarelor de onoare, care se gândeau la tot felul de răzbunări violente. Acesteau au insistat ca tânăra să-l sune și să anuleze nunta.

Însă Casey a avut un alt plan. Aceasta a îmbrăcat rochia de vis pe care și-o alesese și a pășit spre altar. Ajunsă lângă mire, s-a întors către invitați și i-a anunțat că nu va fi nicio nuntă: „Alex nu este cine credeam eu.”

Deși Alex a încercat să o împiedice să vorbească, tânăra a scos telefonul și a citit mesajele dintre partenerul său și iubita lui.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

Tânărul a părăsit încăperea împreună cu cel care îi era cavaler de onoare, lăsându-și familia, precum și pe ceilalți nuntași, în șoc.

Casey și-a încheiat discursul invitându-i pe toți să sărbătorească adevărul: „Vă iubesc pe toți și, oricât de îngrozitor este totul, mă bucur că sunteți cu toții aici. Nu va fi o petrecere de nuntă astăzi, ci va fi o sărbătoare a onestității, a găsirii iubirii adevărate și a alegerii inimii chiar și atunci când doare.”

De asemenea, aceasta a mărturisit că nu a fosr deloc ziua nunții pe care și-o imaginase, dar că a fost o petrecere pe cinste.

„Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era să-mi pierd brațul”. Cum arată cel mai tatuat bărbat din Marea Brita... Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x