Antena Căutare

O femeie a dezvăluit că mama ei s-a culcat cu soțul său chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Ce a urmat

O femeie a dezvăluit că mama ei s-a culcat cu soțul său, chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Detaliile întregii întâmplări au uimit oameni din întreaga lume.

imagine cu un barbat care priveste in telefon și o femeie care sta cu spatele
Femeia a aflat de aventura avută de mama sa cu soțul ei și a făcut totul public | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, din cauza mamei sale. Femeia și-a luat inima în dinți și a dezvăluit faptul că mama ei s-a culcat cu soțul său, chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Ceea ce a urmat i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

O femeie a dezvăluit că mama ei s-a culcat cu soțul său chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Ce a urmat

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei și că este clipa în care familia și rudele sunt alături mirilor.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

Totuși, această experiență s-a transformat într-o amintire neplăcută atunci când o tânără a descoperit ce s-a întâmplat, chiar cu 48 de ore înainte de nuntă. Mama ei s-a culcat cu soțul tinerei, cu 2 zile înainte de ceremonie, însă secretul a ieșit la iveală abia la 2 ani după ce s-a întâmplat.

„Am avut petrecerea burlăcițelor. Eu m-am întors pe la 3 dimineața și am descoperit că nu era în patul nostrum. I-am dat mesaj, am presupus că e la un bar cu un prieten. Aparent, el era cu mama mea, chiar în camera de alături. În dimineața următoare, s-a dat jos încet din pat și s-a strecut în patul nostru, prefăcându-se că atunci a ajuns acasă, după ce băuse toată noaptea cu prietenii săi. S-a băgat în pat cu mine, m-a mințit și chiar s-a culcat cu mine, în condițiile în care s-a culcat și cu mama mea, cu doar câteva ore înainte. Ne-am căsătorit a doua zi, fiindcă am crezut minciuna lui. La doi ani după cele întâmplate am aflat adevărul și nu-mi vine să cred. Mama mea oricum are antecedente de genul acesta și a flirtat cu alți parteneri avuți de mine. Am și râs cu soțul meu, în repetate rânduri, pe acest subiect, el zicându-mi că nu o consideră atrăgătoare și că nu ar face așa ceva nici într-o mie de ani. M-am dus la mama s-o confrunt. Inițial a încercat să evite subiectul și să pară că nu știe nimic despre asta, apoi a dat vina pe soțul meu, spunând că ar fi obligat-o. Nu a recunoscut adevărul, nu și-a cerut scuze. Nu valorez nimic pentru ea”, a dezvăluit tânăra de 29 de ani despre mama ei de 55 de ani, mirror.co.uk.

Ulterior s-a aflat că femeia a ales nu doar să divorțeze, ci și să taie definitive legăturile cu mama ei.

Ce descoperire frapantă a făcut un bărbat după ce a mers să facă o investigație medicală. Medicii au dat peste ceva neaș... Anunțul de vânzare a unei căsuțe vechi de 130 de ani a stârnit controverse în mediul online. Ce i-a indignat, de fapt, p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x